___ سئو چیست؟
نقش سئو در دیجیتال مارکتینگ
خدمات سئو SEO سایت همانطور که از عنوان آن پیداست (Search Engine Optimization) شامل مجموعه ای از اقدامات است که وب سایت را برای موتور های جستجو بهینه سازی می کند تا در نتیجه آن، موتورهای جستجو مانند گوگل بتوانند محتواهای سایت را به خوبی شناسایی کرده و در معرض دید مخاطبانشان قرار دهند. یک نکنه بسیار مهم و کلیدی وجود دارد که در کنار بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو قرار می گیرد و آن بازاریابی از طریق تولید محتواست. این نوع از بازریابی که امروزه یکی از شایع ترین و موثرترین روش های بازاریابی است را بازاریابی محتوا content marketing می نامیم. صرف نظر از آنکه بخواهیم وب سایت ما در رتبه های نخست موتورهای جستجو قرار بگیرند، بازاریابی محتوا به طور مستقل یک روش بازیابی مؤثر است. برای بازاریابی محتوا می بایست شما نیازها، پرسشها، چالش ها و دغدغه های مخاطبین خود را محور تولید محتوا قرار دهید و بدون توجه به موتورهای جستجو، مرکز توجه خود را بر روی نیازهای مشتریان بالقوه متمرکز کنید. در عین حال مدیران موتور های جستجو مانند گوگل نیز به دنبال پاسخ گفتن به نیازهای کاربران خود هستند که دقیق ترین و مناسبترین پاسخ ها را به کاربرانشان نمایش دهند. در این نقطه است که هدف شما از تولید محتوا و هدف موتورهای جستجو باهم تلاقی پیدا می کند.
در حقیقت اگر شما یک وب سایت راه اندازی کنید و هدفتان این باشد که در نتایج گوگل دیده شوید، صرفا با بهینه سازی سایت نمی توانید به هدفتان برسید. پس با تولید محتوای مفید برای مخاطبان است که می توان شانس رتبه گرفتن در گوگل را افزایش داد.
اما صرفا با تولید محتوا بدون برنامه ریزی و داشتن استراتژی هدفمند و مشخص، این شانس، چندان افزایش نخواهد یافت. برای به نتیجه رساندن بازاریابی از طریق تولید محتوا، مانند هر روش دیگر بازاریابی، باید استراتژی و برنامه داشت.
خدماتی که ما تحت عنوان "سئو سایت" ارائه می دهیم در حقیقت شامل بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو و همچنین استراتژی و هدایت تولید محتواست. که هم بتوانیم تولید محتوا را به طور مستقل، در مسیر رساندن فعالیت شما به درآمد هدایت کنیم و هم در یک استراتژی موازی، تولید محتوا را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنیم و شانس دیده شدن در نتایج نخست جستجو را به حداکثر ممکن برسانیم.
یه توضیح کوتاه درباره همین موضوعی که در بالا نوشتیم در حد دو خط یا
یه توضیح کوتاه درباره همین موضوعی که در بالا نوشتیم در حد دو خط یا
یه توضیح کوتاه درباره همین موضوعی که در بالا نوشتیم در حد دو خط یا
یه توضیح کوتاه درباره همین موضوعی که در بالا نوشتیم در حد دو خط یا
یه توضیح کوتاه درباره همین موضوعی که در بالا نوشتیم در حد دو خط یا
یه توضیح کوتاه درباره همین موضوعی که در بالا نوشتیم در حد دو خط یا
___ استراتژی تولید محتوا
نقشه راه و مدیریت تولید محتوا
برای رسیدن به یک استراتژی مفید و نتیجه بخش در تولید محتوا لازم است که سه اصل مهم را در نظر داشته باشیم.
هنگامی که در حال تدوین استراتژی هستیم در وحله اول موتورهای جستجو را فراموش کنیم و مطلقا بر نیازها، پرسشها، چالشها و دغدغه های مخاطبانمان متمرکز شویم
مطالبی را که تولید می کنید به لحاظ محتوا و فرم از کیفیت لازم برخوردار باشند به گونه ای که بتوانند نظر مخاطبان را جلب کرده و آنها را به طرفدار و دنبال کننده مطالب شما تبدیل کند.
در تولید محتوا کاملا بی طرف باشید و درستی مطالب تولید شده را فدای منافع کوتاه مدت نکنید و در این میان به طور مستقیم یا غیر مستقیم، مخاطبان را به استفاده از محصولات و خدماتتان ترغیب کنید.
با تکیه بر این 3 اصل بسیار اساسی، استراتژیست تولید محتوا ، یک برنامه و نقشه راه را تدوین می کند و با طبقه بندی و اولویت گذاری محتوا، پلن های مورد نیاز را طراحی کرده و در جدول زمانی تعیین شده به اجرا می گذارد. همچنین در تدوین استراتژی، نوع مخاطبان را نیز دسته بندی می کند که کدام جامعه از مخاطبان قابلیت بیشتری برای تبدیل شدن به مشتریان شما را دارند و کدام گروه از جامعه مخاطبان صرفا به محتوای شما علاقه مند هستند(در حقیقت مشتری محتواهای شما هستند) ولی به احتمال زیاد شاید به مشتریان تبدیل نشوند. به عبارت دیگر میتوان گفت لازم است که شما در چند لایه، برای مخاطبانتان محتوا تولید کنید. لایه اول محتواهایی هستند که به طور کاملا مستقیما به محصولات و خدمات شما مربوط هستند. لایه ی بعدی محتواهای هستند که کاملا به محصولات و خدمات شما مربوط نیستند اما به نوعی می توان آنها را در حوزه ی فعالیت شما در نظر گرفت. این لایه بندی و طبقه بندی می تواند تا چند لایه ادامه پیدا کرده و دامنه تولید محتوا را تا حد گسترده ای توسعه دهد. در واقع لایه اول محتوا برای مخاطبان درجه یک، لایه دوم برای مخاطبان درجه دو و الی آخر برنامه ریزی می شود. این نوع از استراتژی تولید محتوا که بازاریابی محتوا نام دارد، به شدت به برندسازی یک کسب و کار کمک می کند و مستقل از رتبه های گوگل به فروش و درآمد زایی شما کمک قابل توجهی کند.
سپس در یک نگاه فراتر، این استراتژی تولید محتوا را با استراتژی کلمات کلیدی تلفیق کرده و کسب رتبه های برتر موتورهای جستجو را مورد هدف قرار می دهد.
___ به روز رسانی استراتژی
به روز رسانی استراتژی بر اساس تحلیل داده ها
بدون تردید یکی از شاخصه های مهم هر استراتژی، پویایی و انعطاف پذیر بودن آن است. استراتژیست تولید محتوا باید برنامه های خود را بر اساس داده هایی که از بازخورد مخاطبان به دست می آید را به طور دائم بروزرسانی کند. بازخورد مخاطبان عبارت است از مجموعه رفتار مخاطبان در واکنش به محتوا هایی که ما تولید می کنیم. متخصصین سئو با انواع ابزارها و داشبوردهای مانیتورینگ، داده های مربوطه را جمع آوری می کنند. سپس داده ها را با تکیه بر علم آمار و احتمالات، تحلیل کرده و تصمیمات جدید را برای بروزرسانی استراتژی تولید محتوا اتخاذ می کنند.
پس با این حساب، استراتژیست تولید محتوا می بایست برای بررسی داده های آماری، در تحلیل داده ها نیز متخصص باشد. به هر میزان که حجم داده های آماری، متنوع و متکثر باشد، نقش تحلیلگر دیتا، پررنگ تر و برجسته تر خواهد بود.
داده هایی که برای بهبود همیشگی تولید محتوا، مورد تحلیل قرار می گیرند عبارتند از:
تعداد نمایش لینک های سایت در نتایج موتور جستجو
تعداد کلیک کاربران و ورود آنها به وب سایت
میزان ماندگاری کاربران در وب سیات
تعداد کامنت های بازدیدکنندگان از سایت
تعداد تماس کاربران با شما بعد از ورود به وبسیات
نرخ تبدیل بازدید به کلیک
نرخ تبدیل کلیک به تماس
مقدار هزینه برای تولید محتوا
و ...
__کلمات کلیدی
استفاده درست و بهینه از کلمات کلیدی برای سئو
یکی از مهمترین و شاید بتوان گفت مهمترین مبحث در بهینه سازی محتوا برای موتورهای جستجو، استفاده صحیح و هوشمندانه از کلمات و عبارات کلیدی در تولید محتوا است. و اما کلمات و عبارات کلیدی به چه چیزی اطلاق می شود؟ هر چیزی که تا کنون به ذهن مخاطبان شما رسیده است تا از آنها برای جستجوی موضوعات مرتبط با محصولات و خدمات شما استفاده کنند، کلمات و عبارات کلیدی هستند. همچنین هر چیزی که ممکن است در آینده به ذهن مخاطبان شما خطور کند نیز مشمول همین قاعده است. متخصصان سئو این توانایی را دارند که با استفاده از انواع ابزارها و البته با تکیه بر خلاقیت و هوشمندی خود، این کلمات و عبارات را شناسایی و یا کشف کنند. پس از شناسایی و کشف کلمات کلیدی حالا نوبت آن خواهد بود که این کلمات و عبارات کلیدی را در عناوین، توضیحات کوتاه و توضیحات بلند، به طور کاملا اورگانیک، منسجم و هوشمندانه پیاده سازی کنند. بهینه سازی محتوا برای موتورهای جستجو دارای جزئیات و ظرافت های بسیاری است که ندانستن و نادیده گرفتن آنها ممکن است به اصل محتواهای مفید تولید شده، آسیب وارد کنند. شاید شما در بسیاری از موارد دیده باشید که تولید کننده محتوا آنقدر از استفاده از عبارات کلیدی افراط کرده است و یا به عمد بدون هیچ فایده ای مطلب را کش داده است که شما از خواندن ادامه مطلب صرف نظر کرده باشید. بسیار مهم است که کیفیت محتوای شما نباید با استفاده نادرست، افراطی و غیر استاندارد از کلمات کلیدی، خدشه دار شود. چرا که هدف شما نهایتا فروش محصول و خدمات است. اگر کیفیت محتوای شما فدای رتبه گرفتن در جستجو شود، ممکن است بازدید کنندگان بسیاری داشته باشید اما خریداران شما اندک باشند.
___ سئو فنی
بهینه سازی ساختار فنی وبسایت
بهینه سازی فنی ، نقش بسیار حیاتی در نمایش بدون نقص صفحات وب سایت ایفا می کند. وجود کوچکترین مشکل و بروز هرگونه اختلال فنی باعث می شود تا وب سایت شما به طور جدی از موتورهای جستجو امتیاز منفی دریافت کند. حتی اگر بهترین استراتژی تولید محتوا را داشته باشید ولی وب سایت شما با نقص های فنی متعدد همراه باشد، قطعا در کسب رتبه های برتر موتورهای جستجو، ناکام خواهید ماند. نتیجه بینه سازی و بهینه ماندن فنی وب سایت شامل موارد زیر می شود:
سرعت مطلوب بارگذاری اطلاعات سایت، سرعت پنل مدیریتی سایت، جلوگیری از اسپمینگ های ویرانگر، امنیت قدرتمند و محافظت از اطلاعات، عملکرد روان تمامی تکنولوژی های نرم افزاری به کار رفته در سایت و عدم تداخل و ایجاد مزاحمت برای یکدیگر. سازگاری با تمام مروگرهای دستکتاپ و موبایل.
با این اوصاف، واضح است که ساختار فنی وب سایت می بایست تحت نظر بهترین متخصصان برنامه نویس ایجاد شود و به طور دائم، این ساختار فنی باید متناسب با تکنولوژی های سخت افزاری روز دنیا، بروزرسانی شود. به خصوص کسب و کارهایی که برای سئو سایت سرمایه گذاری می کنند، می بایست از خدمات پشتیبانی فنی سایت به طور دائم استفاده کنند چرا که برخی اختلالات در صورت بروز می توانند تمامی زحمات آنها را به باد دهند. هرچند اصلاح و بازسازی ساختار فنی امکان پذیر خواهد بود ولی هزینه جبران آن می تواند بسیار سنگین باشد.
___ شبکه های اجتماعی
نشر محتوا در شبکه های اجتماعی
امروزه شبکه های اجتماعی با توجه به کاربران پرشماری که دارند، ظرفیت بسیارارزشمندی را برای حضور کسب و کارها فراهم کرده اند. با توجه به اینکه استفاده از اغلب امکانات و ظرفیت های شبکه های اجتماعی رایگان است، فرصت بی بدیلی را در اختیار ما قرار می دهد تا بتوانیم با انتشار محتواهایی که تولید می کنیم در هر کدام از این شبکه های اجتماعی، شانس دیده شدن کسب و کارمان را افزایش داده و بر تعداد مشتریان بالقوه محصولات و خدماتمان بیافزاییم. نشر محتوا در شبکه های اجتماعی می تواند تا حدی بر رشد جایگاه وب سایت ما در نتایج موتورهای جستجو تاثیر مثبتی بگذارند ولی مستقل از تآثیر مثبت آنها بر وب سیات، می تواند در کنار وب سایت، نقش چشمگیری در برندسازی و فروش ما از طریق بازاریابی تولید داشته باشد. مثلا تولید و انتشار محتوای ویدئویی در شبکه های اجتماعی با استقبال بی نظیری مواجه می شود که در مقایسه با انتشار آنها در وب سایت، اثر بخشی بسیار بیشتری بر مخاطبان دارند.
نشر محتوا در یکی از شبکه های اجتماعی که با کسب و کار ما تناسب بیشتری داشته باشد، تصمیمی هوشمندانه است که شانس موفقیت استراتژی تولید محتوا را بسیار افزایش می دهد و از طرف دیگر با توجه به افزایش مخاطبان و بالا بردن نرخ دیده شدن محصولات و خدمات ما، نرخ هزینه تولید محتوا توجیح اقتصادی بهتری پیدا می کند. چرا که وقتی ما برای تولید محتوا هزینه می کنیم تا از طریق دیده شدن هرچه بیشتر به درآمد بیشتر برسیم، وقتی محتواهای تولید شده را علاوه بر وب سایت، در بستر دیگری هم نشر می دهیم، به اصطلاح با یک تیر دو نشان میزنیم.
این وظیفه استراتژیست تولید محتوا ست که اولا مناسب ترین شبکه اجتماعی برای حضور یک کسب و کار را تشخیص بدهد و دوما چگونی تولید محتوا را به گونه ای سامان دهد که محتواهای تولید شده، هم زمان قابلیت نشر در وب سایت و شبکه اجتماعی مورد نظر را داشته باشند و حضور در شبکه اجتماعی، بار اضافه ای را بر تیم تولید محتوا تحمیل نسازد. و در نهایت می توان طوری برنامه ریزی کرد که خود نشر محتوا در یک شبکه اجتماهی مانند یوتیوب یا آپارات بتواند به در آمد زایی برسد که در این صورت با یک تیر سه نشان زده ایم.
___هزینه سئو سایت
برای سئو یک سایت چقدر باید هزینه کرد؟
قبل از وارد شدن به حزئیات هزینه سئو سایت، میخواهیم یک نکته بسیار مهم را با شما در میان بگذاریم. برای دیجیتال مار کتینگ راه های بسیاری وجود دارد که یکی از آنها سئو سایت است. شما در یک نگاه استراتژیک کلان باید در وحله نخست به این نتیجه برسید که کدام یک از این راه های بازریابی دیجیتال برای شما مناسب تر است. هر کدام از این روش ها نیاز به توان و منابع مالی متفاوتی دارند. همچنین برگشت سرمایه و سودآوری آنها نیز باهم متفاوت است. از آنجایی که بازاریابی از طریق سئو سایت، بسیار به تولید محتوا وابسته است و تولید محتوا در کسب و کارهای پررقابت، هزینه بالایی دارد و همچنین طراحی، نگهداری و مدیریت یک وب سایت سئو محور مستقل از تولید محتوا، هزینه های جاری قابل توجهی دارد، سئو سایت از سایر روش های دیجیتال مارکتینگ، بسیار پر هزینه تر است. مثلا اگر شما اینستا گرام را محور بازاریابی خود قرار دهید، فقط هزینه تولید محتوا را دارید و استفاده از بستر اینستاگرام برای شما رایگان خواهد بود.
اگر به هر دلیلی میخواهید وارد مارکتینگ از طریق سئو سایت شوید، لازم است که برای موفقیت پایدار، به مقداری که نیاز است برای آن هزینه کنید. در غیر این صورت با اطمینان کامل به شما می گوییم که توفیق قابل توجهی به دست نخواهید آورد و برخی از موفقیت های دپینگی نیز بسیار سست و ناپایدار خواهد بود.
قیمت سئو سایت
تدوین استراتژی و نقشه راه تولید محتوا: 100 میلیون تومان
مدیریت و نظارت بر پیاده سازی استراتژی تولید محتوا مدیریت و نظارت برعملکرد تیم تولید محتوا
مانیتورینگ داده ها
تحلیل دیتا
بروز رسانی استراتژی
جمعا ماهی 30 میلیون تومان
// پرسش های متداول
برخی از رایج ترین پرسش های شما را در اینجا قرار داده ایم. ممکن است با مراجعه به آنها، پاسخ خود را بیابید. هر سؤال دیگری داشتید حتما با ما در میان بگذارید.
پاسخ این سوال به توانایی شما در تولید محتوا بستگی دارد. اگر قدرت شما در تولید محتوا، از قدرت رقبا با فاصله زیادی بیشتر باشد و توسط استراتژیست حرفه ای مدیریت شود با ضریب اطمینان نزدیک به 100 درصد می توان موفقیت پایدار شما را تضمین کرد. در غیر اینصورت ممکن است به طور مقطعی موفقیت هایی به دست آید ولی به دلیل عدم پایداری، نهایتا این وضعیت شکننده به ضرر شما تمام خواهد شد. نقش کارشناس سئو این است که تولید محتوای شما را رهبری و مدیریت کند.
ارائه زمان بندی فقط برای پروژه ها امکان پذیر است در حالی که بازاریابی دیجیتال یک پروژه نیست بلکه یک پروسه دائمی است. البته این به آن معنی نیست که نتوان جدول زمانبندی برای پیشرفت پروسه تعیین کرد.در حقیقت، برای موفقیت در سئو به طور دائم باید پروژه های مختلف تعریف کرد و آنها را به نتیجه رساند. موفقیت در به نتیجه رسیدن پروژه ها نهایتا منجر به رسیدن به اهداف تعیین شده می گردد. برای مشاهده نتایج اولیه پیشرفت کار، حداقل شش ماه زمان نیاز است. این یک مسیر گام به گام است که فاصله زمانی تقریبی گام ها ،در تدوین استراتژی اولیه تعیین می گردد و پس از دریافت فید بک ها و بروزرسانی استراتژی، هدف گذاری ها و جدول زمان بندی دقت بیشتری پیدا می کند.
خیر. به این دلیل که بهترین گزینه برای تولید محتوا، خود شما هستید. برونسپاری تولید محتوا علاوه بر تحمیل هزینه های هنگفت، قطعا کیفیت لازم را نخواهند داشت و از آن مهمتر، هرگز نمی توانند معرف برند شما برای مخاطبان شما باشند. ما میتوانیم به شما در شکل گیری و ساماندهی تیم تولید محتوا کمک کنیم و به عنوان کارشناس سئو و استراتژیست تولید محتوا، این تیم را رهبری کنیم.
حداقل به دو نفر نیرو به صورت تمام وقت نیاز دارید. یک نفر مؤلف و یک نفر ادمین. مؤلف کسی است که به محصولات و خدمات شما اشراف کامل دارد و در عین حال توانایی نوشتن و گویندگی دارد. ادمین کسی است که کارهای عکاسی و فیلمبرداری (هرچن آماتور) را انجام می دهد و محتواهای تولید شده را در سایت و یکی از شبکه های اجتماعی منتشر می کند. ما به شما کمک می کنیم تا با اجرای روش های مدرن، نیاز شما به نیروی انسانی به حداقل برسد و به این وسیله هزینه تولید محتوا را برای شما به حداقل ممکن برسانیم. برای استارت کار می شود با دو نفر کار را شروع کرد و بعد از رسیدن به درآمدهای اولیه ، در صورت نیاز ، افراد بیشتری را به تیم اضافه کرد.